Élménygyertya - borsmenta, citromfű & eukaliptusz

Aromaterápiás élménygyertya a tiszta levegőért és a könnyű lélegzetért, a borsmenta, a citromfű és az eukaliptusz varázslatos harmóniájával.

Nem véletlen, hogy ősztől tavaszig a legkedveltebb illat! :)

Hatása: a borsmenta olaj bizsergetően jeges felfrissülést tartogat számodra igazi "ébresztő". Segítségével igazán felfrissülhetsz, hiszen friss mentolos illatát beszippantva átjárja a testüregeket, kitisztítja azokat, javítva a légzés hatékonyságát. Élénkít, segít eloszlatni az álmosságot, így természetes módon csökkentheti a fáradságot, növelve az éberséget, és előmozdíthatja a tiszta gondolkodást.

Tudtad, hogy egyes japán cégeknél időről időre borsmenta olajat juttatnak a levegőn keresztül, hogy fenntartsák, fokozzák a dolgozók figyelmét, koncentrálóképességét?

Az indiai citromfű olaj egy remek szagtalanító és illatosító illóolaj, füves-citrusjegyekkel, mely frissességet áraszt. Frissítő, növeli a koncentrációs készséget, biztató, motiváló hatású, tisztítja a beltéri levegőt, fokozza az éberségét.

Az eukaliptusz illóolaj pedig kincset érő esszencia, ha megfáztál, köhögsz vagy eldugult az orrod! Kellemes, friss illatú illóolaj. Belélegezve frissítő, élénkítő és koncentrációnövelő tulajdonságai mellett kitűnően tisztítja a légutakat, így segíthet a felső-légúti megbetegedések enyhítésében is.

Prémium minőségű repceviaszból, 100% illóolajból és környezetbarát fa kanócból készül otthonod meghitt, természetes illatáért, égés közben nem károsítja a levegőt.

Kiszerelés: 180 ml viasz ámbra üvegben, fekete fém tetővel. Égési idő kb 45 óra.

- 100% természetes alapanyagok

- szermaradványoktól, festéktől, tartósítószerektől mentes tiszta égés

- környezetbarát csomagolás: újrahasznosítható, újratölthető tégelyek

- Magyarországon, kézzel készül.

4 500 Ft