Forró Barbara vagyok természetgyógyász, mozgásterapeuta. Jógastúdiót és Egészségközpontot vezetek ( https://www.jogavelence.hu ) a Velencei - tó partján. Munkám során és a hétköznapokban rengeteg gyertyát és illóolajat használok a megfelelő hangulat megteremtéséhez, a tér tisztításához, a fizikai és lelki problémák megoldásának segítéséhez.

Egészség- és környezettudatos nőként anno, a Stúdió indulásakor kerestem a megoldást, hogy "természetes" gyertyákat használhassak. Ki is próbáltam többfélét, de valahogy, valamiért egyik sem lett az "Enyém". Így született meg az ötlet, hogy saját márkám legyen azokból az Alapanyagokból és illatokból, olyan külsővel, ami engem tükröz. A gyertyák mellett pedig már diffúzor folyadékokat és illatosító spray-eket is megtalálsz Webáruházamban.

Az illataim elsősorban olyan hangulatok megteremtését segítik melyeket szeretek én magam és a pacienseim, vendégeim is érezni környezetünkben elfoglaltságaink vagy pihenésünk alatt. Nálam emiatt főként a jógához, a tértisztításhoz, a nyugalomhoz, harmóniához, boldogsághoz kapcsolódó élménygyertyákat és illatokat találsz. 

"Megnyugtató, hogy csak természetes összetevőket tartalmaz. Nagyon hamar betölti a szoba terét az illat.

A fa kanóc miatt úgy érzem magam, mintha egy kandalló mellett ülnék és hallgatom a fa ropogását. Imádom! Köszönöm, hogy létrejött általatok!"

Szombati Zsuzsanna


"Intenzív csodás illatok a fakanóc ropogásával!"

Csóbor Nóra


"Csak égetem és égetem már napok óta és nem fogy el. Nem utolsó szempont az sem, hogy tudom nem kőolaj származékokat, hanem egészséges anyagokat szippantunk be. Én eddig az eukaliptuszos és a citromfüves változatot próbáltam. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!"

Szilágyi Erzsébet