Hogy minél hosszabban égjen a gyertyád a meggyújtáshoz használj gyújtót, vagy hosszabb szálú gyufát, a hagyományos gyufa rövid ideig ég ahhoz, hogy lángra lobbantsa a fa kanócot. Mindig a kanóc alját kezd el égetni, ne a tetejét! Meggyújtáskor a láng eleinte bizonytalan lehet, amíg a körülötte lévő viasz meg nem olvad. Az első égetés legalább egy órát tartson, hogy át tudjon olvadni a gyertya teljes keresztmetszete és ne alakuljon ki egy lyuk a közepén. Ha újragyújtod a gyertyát, mindig vágd le a kanóc égett tetejét, ne legen 0,5 - 1 cm-nél hosszabb. A továbbiakban mindig minimum addig égesd, míg a gyertyaviasz a szélekig felolvad. Biztonsági okokból a gyertyád nem ég le végig, hogy az üveged, tartód meg ne repedjen a hőtől. Miután előbukkant a fa kanócot tartó fém klipsz és már nem ég a gyertya, a maradék viaszt kanalazd be egy párologtatóba, és úgy maradéktalanul elhasználhatod.

Hogy diffúzorod egyenletesen és hosszan illatozzon, a pálcikáit naponta, kétnaponta fordítsd meg.

Hogy minél intenzívebb és hosszabb legyen az illatpermeted illata, használat előtt jól rázd fel.


Az illatokhoz feltüntetett - megfigyeléseken és saját tapasztalatokon alapuló - hatások leírását megtalálod a termékismertetőkben.